Karoline Fahlberg på 21 år, som senest spillede for Flint Tønsberg Håndball i Norge, skifter til SIK til den kommende sæson. Desværre blev det kun til 7 kampe og 4 mål, inden det hele lukkede ned i Norge grundet Covid-19. Karoline er bagspiller og vi glæder os over, at Karoline har valgt at spille hos os, i SIK.

 

Cheftræner Martin Ritto siger “Karoline er meget dedikeret og ambitiøs med sin håndbold, hvilket hendes tur til Norge for, at teste sig af også indikerer. Hun er en spiller som vil arbejde hårdt og målrettet for, at opnå sine ambitioner, og det er jeg sikker på nok skal lykkedes hende på et tidspunkt. Så det er selvsagt, at jeg er meget tilfreds med, at hun har valgt os og tror på, at vi kan hjælpe hende skridtet videre – forhåbentligt sammen med os.”

 

“Jeg er lige nu igang med mit andet sabbatår inden jeg til sommer flytter til Århus og starter studie. Jeg startede til håndbold som 7-årig i den lokale klub i Ans IF, hvor jeg er vokset op. Derefter spillede jeg 5 år (U10-U16) i Bjerringbro FH, inden jeg tog til Viborg HK og spillede U16-U18. Da jeg i mit første sabbatår efter gymnasiet tog et år på ISI Idrætshøjskole spillede jeg én sæson i Ikast på både U19 og seniorholdets 2. division. I sommers flyttede jeg til Norge for at prøve mig af i min første rigtige seniorsæson i Flint Tønsberg Håndball og den bedste norske række. Det største jeg har oplevet som håndboldspiller er nok at få debut og score debutmål i den norske liga for Flint Tønsberg. Det var også en kæmpe oplevelse at få minutter mod Vipers og flere af de norske landsholdsspillere, som jeg har set op til gennem min håndboldopvækst. Når jeg ikke bruger tid på håndbold eller træning, nyder jeg at bruge tid med venner og familie. Jeg elsker desuden at kaste mig ud i diverse kreative projekter og slappe af til lidt god underholdning i fjernsynet, hvilket der er blevet mere tid til under corona. Jeg har valgt SIK, da jeg ser mig selv trives i et godt og seriøst træningsmiljø med plads til ambitioner samtidig med et godt socialt miljø også prioriteres.” Fortæller Karoline om sig selv.

Previous reading
Ung fløj med ligaerfaring fortsætter i SIK
Next reading
Tidligere Italiensk mester skifter til SIK