Mai Frank Laursen er ny spiller i SIK, til den kommende sæson. Vi er i SIK rigtig glade for, at kunne byde Mai velkommen. Hun er en meget talentfuld højre back, som kommer med en god spilforståelse og masser af fart. Mai kommer primært til at spille højre back, men kan også aflaste lidt på højre fløj. Der er ingen tvivl om, at det bliver spændende at følge hende den kommende sæson!

Om sig selv og skiftet fortæller Mai følgende:

“Til dagligt er jeg i gang med Social og sundhedsassistent, som jeg netop har færdiggjort i Maj. Jeg har de sidste 6 år spillet i Viborg HK, hvor jeg inden da har spiller i nogle mindre klubber, Trojka if og Ørum if. Jeg glæder mig meget til at spille i SIK – det er et spændende projekt, som har taget et skridt mod et endnu mere elitært udviklings- og træningsmiljø. Det er mit første år som senior, så skal suge en masse til mig, fra de mere erfarende spillere, samt ligge en masse lag på mit spil.”

 

 

Previous reading
Første oprykning er sikret SIK-damerne!
Next reading
Ung fløj med ligaerfaring fortsætter i SIK