Janni Bonde Havlykke på 27 år skifter til SIK. Janni er for kort tid siden flyttet til Viborg, med sin mand Jakob, som spiller fodbold for VFF, sammen har de sønnen Malte. Hun har de sidste par sæsoner spillet i Bjerringbro FH, som er et af topholdene i 1.division.

Vi får i Janni en spiller, som har utrolig meget erfaring fra højere niveau. Hun har spillet et par sæsoner i ligaen for Nykøbing Falster, efter hun var med til at rykke dem op fra 1. division. I sæsonen 15/16 vandt hun mesterskabet i Italien og en pokal titel med Pallamano Conversano. Og derudover har hun flere sæsoner i 1.division. Janni har en meget professionel tilgang til sin håndbold, og det er uden tvivl et scoop for os, at hun har sagt ja. Jeg kan mærke på Janni, at hun har en lyst og tro på, at hun kan komme tilbage på sit tidligere niveau, og det er jeg ikke i tvivl om lykkedes hos os, siger Martin Ritto.

 

Jeg glæder mig meget til at være en del af SIK, jeg har hørt godt om klubben og efter en god samtale, synes jeg det lyder som et spændende projekt, som klubben har i sinde. Det er et projekt jeg godt kan se mig selv være en del af, da jeg stadig har ambitioner for mit håndbold og jeg tror på, at jeg kan bidrage til et godt miljø både på og udenfor banen. Jeg ser meget frem til at samarbejde med Martin og fortsat kan udvikle mig til en bedre spiller. – Det bliver mega fedt at komme i gang, og jeg glæder mig til at møde alle på og omkring holdet, siger Janni.

Tidligere klubber: Bjerringbro, Roskilde, Nykøbing Falster, Conversano (Italien), GOG, Rødby HK.

Håndbold minder: Oprykning med Nykøbing Falster til ligaen, Italienske mestre + cuppen, EHF kampe.

Previous reading
Ny spiller til SIK – Har erfaring fra den Norske liga
Next reading
Tidligere ligaspiller fortsætter i SIK