Lørdag den 8 Maj kl.10.00-13.00 er der opstart for Dame Senior i Finderuphøj Hallen. Der startes ud med en træning i hallen og efterfølgende et informationsmøde i klubbens lokaler. Klubben står for frugt og drikkevarer til mødet – man sørger selv for yderligere mad.

Der trænes 3 gange om ugen i sommertræningen – tirsdag, torsdag og lørdag. Dog ikke de to lørdage 15 og 22 Maj. Tidspunkter for træningerne tirsdag og torsdag er ikke endelig afklaret, men vil blive meldt ud hurtigst muligt. Lørdagstræningen bliver kl.09.30-11.00. Træningene foregår enten i Liseborg Centret eller Finderuphøj Hallen.

Alle er velkommen til træningerne, og vi håber på at se mange både nye og gamle spillere. Er man nysgerrig på at høre mere inden den 8 Maj, så er man velkommen til at kontakte Martin Ritto. Det er også hos ham man tilmelder sig træning, eller melder afbud.

Alt overstående er selvfølgelig med forbehold for at der kommer nye restriktioner. Vi forventer at alle følger og overholder gældende restriktioner fra regeringens side.

 

Kontakt Martin Ritto – 28592988

 

Med sportslige hilsner
Træner teamet SIK Håndbold
Previous reading
Håndboldpasset – information og hjælp til aktivering
Next reading
Martin Ritto er ny cheftræner for 2. division damer