Julie Thinggard på 21 år, har sagt ja til en sæson mere i SIK.

Martin Ritto:

“Julie er nøjagtig den type spiller, som vi gerne vil have. Hun er dedikeret, ambitiøs og stiller krav til sig selv og sine omgivelser, altid i godt humør og bidrager meget til et godt træningsmiljø. Så jeg er rigtig glad for, at hun har valgt at blive i SIK, på trods af hun flytter til Aarhus for at studere. Som spiller er Julie utrolig hurtig og meget fintestærk. ”

 

Om valget at blive i klubben siger Julie selv:

“Jeg har valgt at spille i SIK, da jeg godt kan se mig selv i et seriøst træningsmiljø med ambitioner, samtidig med at klubben repræsenterer et rigtig stærkt fællesskab. Jeg er i gang med mit andet sabbatår efter gymnasiet, og til sommer flytter jeg til Aarhus for at starte på en videregående uddannelse. Mit håndboldliv startede i SIK, hvor jeg spillede indtil, jeg var u14 spiller, hvorefter jeg har spillet resten af mine ungdomsår i Viborg HK. Jeg spillede mit første år som seniorspiller i SIK, og det har givet mig blod på tanden til at fortsætte i klubben. Det største jeg har prøvet som håndboldspiller er som 18 årig at få debut på dameligaholdet i VHK i EHF cuppen. Siden har jeg spillet lidt med i Santandercuppen, været med på bænken til nogle ligakampe og været på træningslejr med truppen i Ungarn og Frankrig.”

Previous reading
Talentfuld højre back på plads i SIK
Next reading
Ny spiller til SIK – Har erfaring fra den Norske liga