Septemberstævne SIK

SIK´s håndboldafdeling har for 41. gang igen den fornøjelse, at kunne byde velkommen til Viborg. Stævnet vil igen i år foregå i hyggelige og festlige rammer. Stævnet vil blive afholdt i weekenden den 16. og 17. september 2023.

Da der er 7 dage til turneringsstart for 2. og 3. division vender vi tilbage til at A-rækken, hvor der spilles både lørdag og søndag på lige fod med alle øvrige rækker.

U-19 hold er også velkommen til at deltage i stævnet, og bedes tilmelde sig i den række, hvor man mener at hører hjemme. 

Da der har været stor tilfredshed med vores rækkeinddeling, bibeholder vi denne inddeling igen i år.
Vi tilstræber, at kampene søndag er forholdsvis tidligt færdige, så man kan komme hjem i ordentlig tid.

Alle hold tilstræbes 2,3 eller 4 kampe afhængig af rækken.

SIK Laver rækkerne/puljerne ud fra holdtilmeldingerne.

Efter positive tilbagemeldinger i forbindelse medsidste års stævne fortsætter vi i år med en lørdagsrække for holdene spillede i serie 1 og nedefter. Vi stræber efter 3 kampe pr. hold á 2×20 min. Og holdene vil blive sammensat i puljer ud fra hvilken række man skal spille i til den kommende sæson 2023/24, og har anført på tilmeldingsblanketten. Og man er selvfølgelig stadigvæk velkommen til at deltage i aftenfesten og med overnatning.

Stævnet afvikles i haller i og omkring Viborg, inden for en radius af ca. 20 km fra Viborg. Transporten mellem overnatningsstederne og spillestederne står holdene selv for.
Kampene vil starte lørdag kl. ca. 9.00, og stævnet slutter med finaler søndag eftermiddag. Har I behov for overnatning mellem fredag og lørdag, kan vi selvfølgelig tilbyde dette.

Lørdag aften holder vi vores populære fest i Finderuphøjhallen med spisning og efterfølgende diskotek. Her vil vores mange friske hjælpere være klar til at skabe rammerne til en super fest. Der er gratis bustransport til og fra overnatningsstederne til festen lørdag aften, med vores altid glade og veloplagte chauffører.

På grund af vores overnatningskapacitet, er vi nødsaget til at sætte grænsen for deltagende hold på ca. 80 hold.

Tilmelding er efter først til mølle princippet. Derfor vil vi opfordre jer til, at i tilmelder jer hurtigst muligt. I tilfælde af for mange tilmeldte hold, forbeholder vi os ret til at afvise de sidst tilmeldte hold.

Ved tilmeldingen betales der et depositum på kr. 500,- pr. hold. Hvis man har forladt klasselokalet i rengjort stand, samt stiller op til alle sine kampe, vil dette depositum, blive tilbagebetalt i ugen efter stævnet. Det er derfor vigtigt, at I skriver jeres kontonummer på tilmeldingsblanketten.

Deltagende hold:
A-række • Damer/Herrer: 2. og 3. division 2×25 min.
B-række • Damer/Herrer: Jyllandsserien og Fynsserien 2×25 min.
C-række • Damer/Herrer: Serie 1 2×20 min.
D-række • Damer/Herrer: Serie 2 2×20 min.
E-række • Damer/Herrer: Serie 3 og 4 2×20 min.
F-række • Lørdagsrækken: Serie 1 til Serie 4 2×20 min.

De deltagende hold skal tilmelde sig efter den række, hvor de spiller i sæsonen 2023/2024.
SIK Håndbold forbeholder sig ret til at flytte et hold en række op eller ned efter behov.
Evt. bemærkninger vedr. holdtilmeldingen skrives i mailen.

Stævnet kan varmt anbefales til afpudsning af formen, inden turneringen går i gang.
Vi glæder os til at se Jer til en festlig håndboldweekend.

Ydeligere info finder I i vores invitation og tilmelding, som er at finde i højre side/nederst på siden.

Vel mødt til septemberstævne 2023 i Viborg!

Jens Lauritsen,
telefon 22 43 84 55
Septemberstævne-udvalget